Tatiri Houten letter: treinalfabet d (Eind) ☆☆☆☆

Tatiri Houten letter: treinalfabet d in Eind

Hout

Een leuke houten treinletter, te combineren met de andere houten treinletters en uiteraard de locomotief. Leuk om zo de naam te maken van je kindje en deze in de vensterbank te zetten.

Kenmerken Tatiri houten treinletter D:

afmeting 5,3 x 2,4 x 4,6 cm leuk te combineren met de andere houten treinletters van Tatiri en met de locomotief Naast deze Tatiri houten treinletter D kun je bij ons terecht voor de overige treinletters van Tatiri.

Over Tatiri:

Tatiri is een merk dat staat voor “Lifestyle for Kids”; kleurrijke en levendige designs van Italiaanse bodem. Tatiri biedt een uiteenlopend gamma aan kinderartikelen waarvan je een groot gedeelte bij ons kunt terugvinden. (EAN code: 4806017637217 ) (ID: 9200000040650564 Tatiri) Ga je straks eveneens terug klus gerief aanschaffen in Eind ? Tatiri Houten letter: treinalfabet d in Eind

Klussen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Tatiri Houten letter: treinalfabet d” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Treinen in de regio van Son en Breugel (Nederland).

Bestellen? in Son en Breugel

Er zijn verschillende manieren om artikelen te bestellen in Eind.


Er bestaan veel winkels nabij Son en Breugel.

Misschien wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.cjg-maasgouw.nl Tatiri Houten letter: treinalfabet d in Eind