Talamex Drentse vlag 30 x 45 cm (Dalerpeel) ▷

Talamex Drentse vlag 30 x 45 cm in Dalerpeel

Talamex vlaggen zijn gemaakt van 100% spunpolyester. De vlag is daardoor zeer trekvast en scheurbestendig en met name geschikt voor gebruik als scheepsvlag. De vlaggen zijn leverbaar in diverse formaten en voor diverse landen en provincies.

Welke vlag en welk formaat vlag heb ik nodig?
Vlaggen worden gebruikt op verschillende plaatsen op de boot. Hieronder een overzicht van de type vlag en een advies over de aan te schaffen grootte. Overigens bestaan er geen formele vlaginstructies voor de pleziervaart. Je bent dus niet verplicht een vlag te voeren op je boot. Maar het helpt natuurlijk wel om de pleziervaart gezellig en kleurrijk te houden.

Natievlag (of provincievlag): deze vlag hang je aan de vlaggenstok op het achtersteven van je boot. De maat van de vlag bepaal je aan de hand van de afmeting van je boot. Als vuistregel geldt: de hoogte van de vlag is minimaal 6% van de lengte van je boot. Dus is je boot 8 meter lang, neemt dan een vlag van minimaal 50 centimeter hoog. Let er wel op dat de vlag bij het slap hangen het water (en de buitenboordmotor) niet raakt. Naast de natievlag – in Nederland dus de Nederlandse vlag – zijn er inmiddels ook veel booteigenaren die een provincievlag voeren op het achtersteven.

Gastenvlag: deze vlag hang je aan stuurboord onder de zaling. Hoewel met de gastenvlag officieel een kleine natievlag wordt bedoeld, die gehesen wordt in het land dat je bezoekt, is in Nederland de gewoonte ontstaan om per bezochte provincie een kleine provincievlag te voeren. Een veel gebruikt formaat voor de beleefheidsvlag is 20 x 30 cm. Afhankelijk van de grote van je mast kan je ook een iets groter formaat aanschaffen (bijvoorbeeld 30 x 45 cm of 40 x 60 cm).

Geus of herkomstvlag: op het voorsteven van je boot voer je de Prinsegeus of een herkomstvlag. Dit kan zowel een natievlag als een provincievlag zijn. Ook hier is een veel gebruikt formaat 20 x 30 cm. Afhankelijk van de grote van je boot kan je ook een iets groter formaat aanschaffen (bijvoorbeeld 30 x 45 cm of 40 x 60 cm). (EAN code: 8712443000807 ) (ID: 9200000047413385 Dokkumer Vlaggen Centrale) Ga je zo meteen ook terug parfum kopen in Dalerpeel ? Talamex Drentse vlag 30 x 45 cm in Dalerpeel

Webshops in Drenthe

Meestal wordt jouw item “Talamex Drentse vlag 30 x 45 cm” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede sto in de streek van Coevorden (Nederland).

Bestellen? in Coevorden

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Dalerpeel.


Er zijn tal van winkels nabij Coevorden.

Misschien kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.cjg-maasgouw.nl Talamex Drentse vlag 30 x 45 cm in Dalerpeel