Soft pastel set 36 kleuren softpastels “portret” pastelkrijt (Olland) ☆☆☆

Soft pastel set 36 kleuren softpastels

Deze set met 36 Van Gogh softpastels is speciaal samengesteld om portretten te maken. In de set vind je verschillende kleuren waarmee je prachtige huidtinten kunt maken. Van Gogh softpastels zijn heel zacht, maar toch voldoende stevig, zodat ze niet snel afbrokkelen.

De pastels hebben een slanke vorm waardoor ze heel geschikt zijn voor detailwerk. Als je ze in de breedte gebruikt, kun je er ook makkelijk grotere vlakken mee vullen. Van Gogh softpastels zijn zeer lichtecht en je werkstuk blijft dan ook jarenlang mooi.

De pastels hebben een zeer goede kleurafgifte en de zuivere en briljante kleuren kun je moeiteloos op uiteenlopende ondergronden aanbrengen. De pastels zijn geschikt voor alle ondergronden met voldoende oppervlaktestructuur zoals papier, karton, steen, asfalt en hout. (EAN code: 8712079386207 ) (ID: 9200000064238246 van Gogh) Ga je straks eveneens opnieuw parfum aanschaffen in Olland ? Soft pastel set 36 kleuren softpastels

Shoppen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Soft pastel set 36 kleuren softpastels “portret” pastelkrijt” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Krijt & Pastel in de streek van Sint-Oedenrode (Nederland).

Winkels in Sint-Oedenrode

Er zijn veel manieren om deals te vinden in Olland.


Er bestaan veel shops nabij Sint-Oedenrode.

Vaak wil je hem ook online bestellen, bv. via bol !! cjg-maasgouw.nl Soft pastel set 36 kleuren softpastels