Silverlit Falcon Mission (Hummelo) ☆☆☆

Silverlit Falcon Mission in Hummelo

De Falcon Mission bestaat uit een stoere Truck én de Nano Falcon Helikopter, die beide met de Controller te besturen zijn. De helikopter kun je vervoeren in de truck.

Met één druk op de knop schuift het platform uit de achterkant van de Truck en hiervandaan kan de helikopter direct opstijgen. De ingebouwde gyrotor oftewel stabilisator, zorgt voor extra controle en balans tijdens het vliegen.

De helikopter beschikt over 3 kanalen voor vliegen in alle richtingen. De Falcon Mission is bij uitstek geschikt voor gebruik binnenshuis. De helikopter is voorzien van een ingebouwde Li-Poly battery pack.

De truck functioneert op 3x AA batterijen (niet meegeleverd) en de controller werkt op 4x AA batterijen (niet meegeleverd). Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. (EAN code: 4891813847618 ) (ID: 9200000061817344 Silverlit) Zal je straks ook opnieuw kleding kopen in Hummelo ? Silverlit Falcon Mission in Hummelo

Shoppen in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Silverlit Falcon Mission” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede toys RC voertuigen in de streek van Bronckhorst (Nederland).

Online in Bronckhorst

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Hummelo.


Er zijn veel winkels nabij Bronckhorst.

Meestal zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! cjg-maasgouw.nl Silverlit Falcon Mission in Hummelo