Schminkboek eindeloos schminken deel 1 en deel 2 (Sorée) ▷

Schminkboek eindeloos schminken deel 1 en deel 2 in Sorée

1x Boek Eindeloos Schminken deel 1:
Eindeloos Schminken is een schminkboek met 17 verschillende schminkmodellen stap voor stap met foto’s uitgelegd en beschreven.
De bedoeling van dit boek is te laten zien wat allemaal op een eenvoudige en snelle manier te maken is met de schmink en de overige producten van Superstar !

In het boek vindt u diverse modellen, vlinders, tijgers, prinsessen, een monster, piraat etc
Voor zowel jongens als meisjes, voor ieder volop keus.

1x Boek Eindeloos Schminken deel 2:
Eindeloos Schminken Plus is een nieuw schminkboek met 21 verschillende schminkmodellen stap voor stap met foto’s uitgelegd en beschreven.
Ook nu weer kunt u goed en duidelijk zien hoe het model is opgebouwd, de modellen zijn iets moeilijker dan in deel 1, maar wel goed te maken door de beginnende schminker.

In het boek vindt u verschillende maskers, een mooi halloween model, prinsesje, discotijger, leeuw, gek monstertje, piraatje, dolfijntjes, vlinder, een bloemenmodel, batman, voetbaltijger, een draak, een slang, een poesjes etc.
Voor zowel jongens als meisjes, voor ieder volop keus. (EAN code: 7106588249886 ) (ID: 9200000072608493 Superstar) Zal je straks eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Sorée ? Schminkboek eindeloos schminken deel 1 en deel 2 in Sorée

Online in Namen

Meestal wordt jouw item “Schminkboek eindeloos schminken deel 1 en deel 2” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Schmink in de streek van Gesves (België).

Bestellen? in Gesves

Er zijn veel manieren om artikelen te bestellen in Sorée.


Er bestaan veel shops nabij Gesves.

Meestal zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.cjg-maasgouw.nl Schminkboek eindeloos schminken deel 1 en deel 2 in Sorée