Puma Italie Thuis Shirt – Balotelli – Nr 9 – Kleur Azzuri Blauw – Maat XL (Boschkens) ☆

Puma Italie  Thuis Shirt - Balotelli - Nr 9 -  Kleur Azzuri Blauw - Maat XL in Boschkens

Polyester | blauw

Dit is het officië,le Italië, WK 2014 voetbalshirt. In dit thuisshirt speelde Italië, de oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK 2014 en de wedstrijden tijdens dit WK dat gehouden werd in Brazilië,. Ook werkte het nationale voetbalelftal van Italië, in dit thuisshirt de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2016 af. Het Italië, thuisshirt is traditioneel blauw en wordt gekenmerkt door de groen, wit en rode details, afkomstig uit de Italiaanse vlag. Deze details bevinden zich op de mouwen en polo kraag. De onderzijde van de mouwen worden versierd met deze kleurencombinatie, net als de binnenzijde van de polo kraag. De klassieke blauwe polo kraag wordt ondersteund door meerdere knopen, ook op de kraag. In de binnenzijde van de polo kraag staat ”Italia believes” gedrukt en doelt op het geloof in het behalen van de vijfde kampioensster. Op de linker borst van het Italië, voetbalshirt is het logo van de Italiaanse voetbalbond FIGC gedrukt. Het logo is voorzien van 4 kampioensterren die verwijzen naar de behaalde wereldkampioenschappen in 1934, 1938, 1982 en 2006. De rechter borst bevat een goud PUMA logo, welke ook terug komt op de mouwen.

100% polyester. De Italië, tenues zijn uitgerust met het USP DRY systeem, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.

Bedrukking
Dit voetbalshirt is voorzien van de officië,le Italië, printing van sterspeler Balotelli (9).

collectible item for football fans. (EAN code: 4053985308285 ) (ID: 9200000073200491 PUMA) Ga je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed aanschaffen in Boschkens ? Puma Italie  Thuis Shirt - Balotelli - Nr 9 -  Kleur Azzuri Blauw - Maat XL in Boschkens

Webshops in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Puma Italie Thuis Shirt – Balotelli – Nr 9 – Kleur Azzuri Blauw – Maat XL” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante sto in de regio van Goirle (Nederland).

Bestellen? in Goirle

Er zijn veel manieren om items aan te schaffen in Boschkens.


Er zijn tal van winkels nabij Goirle.

Vaak kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.cjg-maasgouw.nl Puma Italie  Thuis Shirt - Balotelli - Nr 9 -  Kleur Azzuri Blauw - Maat XL in Boschkens