Play-Doh Decoreer een Pony – Klei (Empe) ☆

Play-Doh Decoreer een Pony - Klei in Empe

Decoreer je My Little Pony’s en maak thuis een eigen Ponyville wereld!

Met 9 kleuren Play-Doh maak je alle combinaties die je maar kunt bedenken. Creëer je lievelingspony’s uit de tekenfilm of maak zelf nieuwe creaties. Gebruik de 4 standaardjes en druk er met de mal gemakkelijk een pony omheen. Gebruik vormpjes om je pony’s nog mooier te versieren.

Met de 4 standaarden maak je de verschillende pony’s: Aarde, Pegasus, Eenhoorn en Prinses. Kies je voor een accessoire strikje, hartje, sterretje of ontwerp je liever zelf figuren? Alles kan! Maak ze extra uniek met hun eigen herkenningsteken en andere accessoires. Met de pers geef je ze de prachtige regenboogmanen en -staarten waar ze bekend om staan!

Kenmerken

• Inclusief 9 potjes Play-Doh, waarvan 6 kleine potjes
• Totaal 336 gram speelklei
• Vanaf 3 jaar oud

Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.

(EAN code: 5010994842390 ) (ID: 9200000038629398 Hasbro) Zal je binnenkort eveneens opnieuw make up aanschaffen in Empe ? Play-Doh Decoreer een Pony - Klei in Empe

Online in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Play-Doh Decoreer een Pony – Klei” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys in de streek van Brummen (Nederland).

Bestellen? in Brummen

Er zijn verschillende opties om artikelen te spotten in Empe.


Er bestaan veel shops nabij Brummen.

Meestal zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! cjg-maasgouw.nl Play-Doh Decoreer een Pony - Klei in Empe