OppoSuits Zombiac – Kostuum – Maat 50 (Lijnden) ☆☆

OppoSuits Zombiac - Kostuum - Maat 50 in Lijnden

Maat 50

Hide your kids, hide your wife, want de apocalyps is hier en zombies overspoelen de straten. Gebruik je hersenen, haal dat Halloween pak in huis en sluit je snel aan bij the walking dead.

OppoSuits maakt pakken. Krankzinnige pakken. De kostuums van OppoSuits zijn exact het tegenovergestelde van normale zakenpakken (afgezien van de kwaliteit en een goede pasvorm) en zijn gemaakt in knallende kleuren en ongebruikelijke designs. Een goed pak, altijd inclusief stropdas én voor een belachelijk lage prijs; dát is OppoSuits!

– Een stijlvol pak van hoge kwaliteit dat perfect is voor Carnaval, Halloween, EK of WK voetbal, schaatsen, sportwedstrijden, themafeesten, festivals, vrijgezellenavonden, gala’s, verjaardagen en al die andere evenementen waar je opvallend maar goed gekleed wilt gaan? Worn to be wild!

– Dit is een origineel kostuum van OppoSuits, dus in tegenstelling tot kopieën bevat dit pak alle kwaliteit details die je bij een (saai) zakenpak ook zou verwachten. Het bevat alle zakken (zowel in het jasje als in de pantalon), een binnenvoering, knopen, een rits in de pantalon, riemlussen, etc.

– De hoge kwaliteit van het pak en de goed te onderhouden stof zorgen ervoor dat het pak keer op keer gedragen kan worden. Dit pak kan dan ook in de wasmachine gewassen worden en is beslist geen wegwerpartikel. ‘100% polyester, 200% amazing!’

– In tegenstelling tot reguliere verkleedkleding of carnavalkostuums, worden de pakken van OppoSuits gemaakt in 9 verschillende maten zodat jouw pak altijd goed zit en comfortabel draagt. In de pantalon is extra stof op de naden aanwezig zodat de grootte van de pantalon eenvoudig kan worden vermaakt tot zelfs 2 maten groter!

– De pakken van OppoSuits hebben een stijlvol slim-fit model, dus meet jezelf altijd op en raadpleeg vervolgens de maattabel. Wanneer je twijfelt tussen twee maten, raden we je aan om te kiezen voor de grotere van de twee. (EAN code: 8718719273425 ) (ID: 9200000041025386 Opposuits) Ga je zo meteen eveneens opnieuw kleding aanschaffen in Lijnden ? OppoSuits Zombiac - Kostuum - Maat 50 in Lijnden

Winkelen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “OppoSuits Zombiac – Kostuum – Maat 50” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Verkleedkleding in de regio van Haarlemmermeer (Nederland).

Online in Haarlemmermeer

Er zijn veel opties om items te zoeken in Lijnden.


Er zijn tal van shops nabij Haarlemmermeer.

Meestal wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! cjg-maasgouw.nl OppoSuits Zombiac - Kostuum - Maat 50 in Lijnden