OppoSuits The Jag – Kostuum – Maat 52 (Valsteeg) ▷

OppoSuits The Jag - Kostuum - Maat 52 in Valsteeg

Maat 52

Is het uitgaansleven je natuurlijke habitat en verleid je je nachtelijke prooi graag in stijl? Dan mag The Jag eigenlijk niet in je arsenaal ontbreken. Met dit gevaarlijk aantrekkelijke pak verander je in de koning van de concrete jungle. Go get ‘m, jaguar!

OppoSuits maakt pakken. Krankzinnige pakken. De kostuums van OppoSuits zijn exact het tegenovergestelde van normale zakenpakken (afgezien van de kwaliteit en een goede pasvorm) en zijn gemaakt in knallende kleuren en ongebruikelijke designs. Een goed pak, altijd inclusief stropdas én voor een belachelijk lage prijs; dát is OppoSuits!

– Een stijlvol tijger pak van hoge kwaliteit dat perfect is voor Carnaval, Halloween, sportwedstrijden, themafeesten, festivals, vrijgezellenavonden, gala’s, verjaardagen en al die andere evenementen waar je opvallend maar goed gekleed wilt gaan? Worn to be wild!

– Dit is een origineel kostuum van OppoSuits, dus in tegenstelling tot kopieën bevat dit pak alle kwaliteit details die je bij een (saai) zakenpak ook zou verwachten. Het bevat alle zakken (zowel in het jasje als in de pantalon), een binnenvoering, knopen, een rits in de pantalon, riemlussen, etc.

– De hoge kwaliteit van het pak en de goed te onderhouden stof zorgen ervoor dat het pak keer op keer gedragen kan worden. Dit pak kan dan ook in de wasmachine gewassen worden en is beslist geen wegwerpartikel. ‘100% polyester, 200% amazing!’

– In tegenstelling tot reguliere verkleedkleding of carnavalkostuums, worden de pakken van OppoSuits gemaakt in 9 verschillende maten zodat jouw pak altijd goed zit en comfortabel draagt. In de pantalon is extra stof op de naden aanwezig zodat de grootte van de pantalon eenvoudig kan worden vermaakt tot zelfs 2 maten groter!

– De pakken van OppoSuits hebben een stijlvol slim-fit model, dus meet jezelf altijd op en raadpleeg vervolgens de maattabel. Wanneer je twijfelt tussen twee maten, raden we je aan om te kiezen voor de grotere van de twee. (EAN code: 8718719270257 ) (ID: 9200000038486934 Opposuits) Zal je zo meteen ook terug klus gerief kopen in Valsteeg ? OppoSuits The Jag - Kostuum - Maat 52 in Valsteeg

Winkelen in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “OppoSuits The Jag – Kostuum – Maat 52” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Verkleedkleding in de regio van Coevorden (Nederland).

Online in Coevorden

Er zijn verschillende manieren om artikelen aan te schaffen in Valsteeg.


Er bestaan tal van winkels nabij Coevorden.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! cjg-maasgouw.nl OppoSuits The Jag - Kostuum - Maat 52 in Valsteeg