OppoSuits Skulleton – Kostuum – Maat 58 (Oosteinde) ☆☆☆☆

OppoSuits Skulleton - Kostuum - Maat 58 in Oosteinde

Maat 58

Jaag je vrienden of die vervelende kinderen uit de buurt de stuipen op het lijf tijdens Halloween. Dit gitzwarte pak met een dodelijk design helpt je een handje, je eigen doodskop doet de rest.

OppoSuits maakt pakken. Krankzinnige pakken. De kostuums van OppoSuits zijn exact het tegenovergestelde van normale zakenpakken (afgezien van de kwaliteit en een goede pasvorm) en zijn gemaakt in knallende kleuren en ongebruikelijke designs. Een goed pak, altijd inclusief stropdas én voor een belachelijk lage prijs; dát is OppoSuits!

– Een stijlvol pak van hoge kwaliteit dat perfect is voor Carnaval, Halloween, EK of WK voetbal, schaatsen, sportwedstrijden, themafeesten, festivals, vrijgezellenavonden, gala’s, verjaardagen en al die andere evenementen waar je opvallend maar goed gekleed wilt gaan? Worn to be wild!

– Dit is een origineel kostuum van OppoSuits, dus in tegenstelling tot kopieën bevat dit pak alle kwaliteit details die je bij een (saai) zakenpak ook zou verwachten. Het bevat alle zakken (zowel in het jasje als in de pantalon), een binnenvoering, knopen, een rits in de pantalon, riemlussen, etc.

– De hoge kwaliteit van het pak en de goed te onderhouden stof zorgen ervoor dat het pak keer op keer gedragen kan worden. Dit pak kan dan ook in de wasmachine gewassen worden en is beslist geen wegwerpartikel. ‘100% polyester, 200% amazing!’

– In tegenstelling tot reguliere verkleedkleding of carnavalkostuums, worden de pakken van OppoSuits gemaakt in 9 verschillende maten zodat jouw pak altijd goed zit en comfortabel draagt. In de pantalon is extra stof op de naden aanwezig zodat de grootte van de pantalon eenvoudig kan worden vermaakt tot zelfs 2 maten groter!

– De pakken van OppoSuits hebben een stijlvol slim-fit model, dus meet jezelf altijd op en raadpleeg vervolgens de maattabel. Wanneer je twijfelt tussen twee maten, raden we je aan om te kiezen voor de grotere van de twee. (EAN code: 8718719273289 ) (ID: 9200000041025298 Opposuits) Ga je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed aanschaffen in Oosteinde ? OppoSuits Skulleton - Kostuum - Maat 58 in Oosteinde

Shoppen in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “OppoSuits Skulleton – Kostuum – Maat 58” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante toys Verkleedkleding in de regio van De Wolden (Nederland).

Waar? in De Wolden

Er zijn verschillende manieren om koopwaar aan te schaffen in Oosteinde.


Er bestaan veel shops nabij De Wolden.

Misschien kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! cjg-maasgouw.nl OppoSuits Skulleton - Kostuum - Maat 58 in Oosteinde