OppoSuits Skulleton – Kostuum – Maat 50 (Wulpenbek) ▷

OppoSuits Skulleton - Kostuum - Maat 50 in Wulpenbek

Maat 50

Jaag je vrienden of die vervelende kinderen uit de buurt de stuipen op het lijf tijdens Halloween. Dit gitzwarte pak met een dodelijk design helpt je een handje, je eigen doodskop doet de rest.

OppoSuits maakt pakken. Krankzinnige pakken. De kostuums van OppoSuits zijn exact het tegenovergestelde van normale zakenpakken (afgezien van de kwaliteit en een goede pasvorm) en zijn gemaakt in knallende kleuren en ongebruikelijke designs. Een goed pak, altijd inclusief stropdas én voor een belachelijk lage prijs; dát is OppoSuits!

– Een stijlvol pak van hoge kwaliteit dat perfect is voor Carnaval, Halloween, EK of WK voetbal, schaatsen, sportwedstrijden, themafeesten, festivals, vrijgezellenavonden, gala’s, verjaardagen en al die andere evenementen waar je opvallend maar goed gekleed wilt gaan? Worn to be wild!

– Dit is een origineel kostuum van OppoSuits, dus in tegenstelling tot kopieën bevat dit pak alle kwaliteit details die je bij een (saai) zakenpak ook zou verwachten. Het bevat alle zakken (zowel in het jasje als in de pantalon), een binnenvoering, knopen, een rits in de pantalon, riemlussen, etc.

– De hoge kwaliteit van het pak en de goed te onderhouden stof zorgen ervoor dat het pak keer op keer gedragen kan worden. Dit pak kan dan ook in de wasmachine gewassen worden en is beslist geen wegwerpartikel. ‘100% polyester, 200% amazing!’

– In tegenstelling tot reguliere verkleedkleding of carnavalkostuums, worden de pakken van OppoSuits gemaakt in 9 verschillende maten zodat jouw pak altijd goed zit en comfortabel draagt. In de pantalon is extra stof op de naden aanwezig zodat de grootte van de pantalon eenvoudig kan worden vermaakt tot zelfs 2 maten groter!

– De pakken van OppoSuits hebben een stijlvol slim-fit model, dus meet jezelf altijd op en raadpleeg vervolgens de maattabel. Wanneer je twijfelt tussen twee maten, raden we je aan om te kiezen voor de grotere van de twee. (EAN code: 8718719273241 ) (ID: 9200000041025216 Opposuits) Ga je zo meteen ook opnieuw speelgoed aanschaffen in Wulpenbek ? OppoSuits Skulleton - Kostuum - Maat 50 in Wulpenbek

Winkelen in Zeeland

Meestal wordt jouw goed “OppoSuits Skulleton – Kostuum – Maat 50” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Verkleedkleding in de streek van Terneuzen (Nederland).

Bestellen? in Terneuzen

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te vinden in Wulpenbek.


Er zijn veel shops nabij Terneuzen.

Vaak kan je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.cjg-maasgouw.nl OppoSuits Skulleton - Kostuum - Maat 50 in Wulpenbek