OppoSuits Lumberjack – Kostuum – Maat 48 (Winterswijk Huppel) ☆☆☆☆

OppoSuits Lumberjack - Kostuum - Maat 48 in Winterswijk Huppel

Maat 48

Zoek je een outfit voor een houthakkerscongres, kamp je met een hardnekkige tartan-verslaving of wil je gewoon je kerst-garderobe uitbreiden? Dan is The Lumberjack het pak voor jou.

OppoSuits maakt pakken. Krankzinnige pakken. De kostuums van OppoSuits zijn exact het tegenovergestelde van normale zakenpakken (afgezien van de kwaliteit en een goede pasvorm) en zijn gemaakt in knallende kleuren en ongebruikelijke designs. Een goed pak, altijd inclusief stropdas én voor een belachelijk lage prijs; dát is OppoSuits!

– Een stijlvol geel pak van hoge kwaliteit dat perfect is voor Carnaval, Halloween, Kerst, sportwedstrijden, themafeesten, festivals, vrijgezellenavonden, gala’s, verjaardagen en al die andere evenementen waar je opvallend maar goed gekleed wilt gaan? Worn to be wild!

– Dit is een origineel kostuum van OppoSuits, dus in tegenstelling tot kopieën bevat dit pak alle kwaliteit details die je bij een (saai) zakenpak ook zou verwachten. Het bevat alle zakken (zowel in het jasje als in de pantalon), een binnenvoering, knopen, een rits in de pantalon, riemlussen, etc.

– De hoge kwaliteit van het pak en de goed te onderhouden stof zorgen ervoor dat het pak keer op keer gedragen kan worden. Dit pak kan dan ook in de wasmachine gewassen worden en is beslist geen wegwerpartikel. ‘100% polyester, 200% amazing!’

– In tegenstelling tot reguliere verkleedkleding of carnavalkostuums, worden de pakken van OppoSuits gemaakt in 9 verschillende maten zodat jouw pak altijd goed zit en comfortabel draagt. In de pantalon is extra stof op de naden aanwezig zodat de grootte van de pantalon eenvoudig kan worden vermaakt tot zelfs 2 maten groter!

– De pakken van OppoSuits hebben een stijlvol slim-fit model, dus meet jezelf altijd op en raadpleeg vervolgens de maattabel. Wanneer je twijfelt tussen twee maten, raden we je aan om te kiezen voor de grotere van de twee. (EAN code: 8718719274989 ) (ID: 9200000050005155 Opposuits) Zal je binnenkort eveneens opnieuw parfum bestellen in Winterswijk Huppel ? OppoSuits Lumberjack - Kostuum - Maat 48 in Winterswijk Huppel

Webshops in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “OppoSuits Lumberjack – Kostuum – Maat 48” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys in de regio van Winterswijk (Nederland).

Bestellen? in Winterswijk

Er zijn verschillende opties om items aan te schaffen in Winterswijk Huppel.


Er zijn tal van shops nabij Winterswijk.

Vaak zul je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! cjg-maasgouw.nl OppoSuits Lumberjack - Kostuum - Maat 48 in Winterswijk Huppel