Mozaiek pakket Waxinelichthouder Qringle oranje-rood (Meulebeke) ☆☆

Mozaiek pakket Waxinelichthouder Qringle oranje-rood in Meulebeke

U wilt ook met mozaiekmaterialen mooi mozaieken maken? Bekijk dan deze uitgebreide mozaiek knutselset waarbij alle benodigde mozaiek materialen inbegrepen zijn.

Deze sfeermaker doet het goed in elk interieur.

Een mozaïekpakket met verschillende soorten glasmozaïek. De waxinelichthouder (mdf) heeft een diameter van 28 cm en 8 uitsparingen om een waxinelichtje in te plaatsen.

De gebruikte soorten glasmozaïek in dit pakket zijn:
– 2 x 2 cm
– 1 x 1 cm
– qringle moza├»eksteentjes

Naast de waxinelichthouder en glasmozaïek bevat het pakket uiteraard ook alle benodigde mozaïekmaterialen.

Voor het maken van deze waxinelichthouder is het gebruik van een wieltjestang noodzakelijk.

Beweeg met je muis over de afbeelding om in te zoomen op de details.

Tijdsduur:
Het maken van deze waxinelichthouder neemt ongeveer 5 uur in beslag. Wij adviseren je daarom het maken van deze mozaïekspiegel te spreiden over 2-3 dagen.
– Het lijmen van alle moza├»ekstenen duurt ca. 2 uur.
– Na het lijmen dienen alle stenen gehecht te worden aan de waxinelichthouder, aanbevolen wordt om enkele uren te wachten voordat er ingevoegd gaat worden. Laat het geheel eventueel een hele nacht rusten om zeker te zijn dat alle moza├»eksteentjes vast zitten.
– Daarna kan er ingevoegd worden. Het voegen kost 20-30 minuten, waarna het overtollige voegsel met een vochtige spons verwijderd wordt.
– Na een half uur worden de moza├»ekstenen met keukenpapier afgepoetst.
– Eventueel kan achtergebleven voegsel in de uitsparingen voor de waxinelichtjes verwijderd worden met het roerstokje van het voegsel.

Er blijft nu nog een sluier over op de mozaïekstenen. Deze dient er 1-2 uur nadien met een vochtige spons afgehaald te worden, waarna het geheel met een droge doek glanzend gepoetst wordt. Hierna is de waxinelichthouder helemaal af.

Tips:
– Niet geschikt voor kinderfeestjes.
– Verdeel het maken van de waxinelichthouder over 2-3 dagen.
– Wanneer u de steentjes ondersteboven plakt (met het folie naar boven) wordt deze folie met het invoegen verwijderd. Ben er dus attent op dat u de zijde met folie belijmt en aanbrengt op de ondergrond.
– De waxinelichthouder is voor binnengebruik. (EAN code: 2133004029956 ) (ID: 9200000058654287 Cristallo) Zal je straks eveneens terug parfum aanschaffen in Meulebeke ? Mozaiek pakket Waxinelichthouder Qringle oranje-rood in Meulebeke

Klussen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw item “Mozaiek pakket Waxinelichthouder Qringle oranje-rood” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Mozaiekpakketten in de streek van Meulebeke (Belgi├ź).

Online in Meulebeke

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Meulebeke.


Er zijn tal van winkels nabij Meulebeke.

Meestal zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.cjg-maasgouw.nl Mozaiek pakket Waxinelichthouder Qringle oranje-rood in Meulebeke