LEGO Friends Jungle Reddingsbasis – 41038 (Petegem-aan-de-Leie) ▷

LEGO Friends Jungle Reddingsbasis - 41038 in Petegem-aan-de-Leie

7 – 12 jaar | 472 onderdelen | 2 minifiguren

Coördineer je dierenreddingsacties vanuit de junglebasis! Andrea klimt in de hoge uitkijktoren en gebruikt de telescoop om te speuren naar dieren in gevaar. Ze ziet een panda die hulp nodig heeft!

Via de glijbaan komt Andrea supersnel bij de reddingsboot: ze redt de panda en helpt Stephanie als die het dier onderzoekt in het mobiele medische station. Gebruik de zipline om naar het woonverblijf te komen.

Na een spannende dag kunnen de meiden een douche nemen in de badkamer en daarna een lekkere maaltijd klaarmaken voor zichzelf en voor de dieren – en daarna is het bedtijd, want er is morgen vast weer van alles te doen. Er moeten vast weer een heleboel dieren worden geholpen!

Inclusief 2 minifiguren met accessoires: Andrea en Stephanie. Aantal onderdelen in deze LEGO set: 472 (EAN code: 5702015124805 ) (ID: 9200000025052420 LEGO) Ga je straks eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Petegem-aan-de-Leie ? LEGO Friends Jungle Reddingsbasis - 41038 in Petegem-aan-de-Leie

Shoppen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw item “LEGO Friends Jungle Reddingsbasis – 41038” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante toys Bouwsets in de regio van Deinze (België).

Online in Deinze

Er zijn veel opties om deals te zoeken in Petegem-aan-de-Leie.


Er zijn veel shops nabij Deinze.

Misschien wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! cjg-maasgouw.nl LEGO Friends Jungle Reddingsbasis - 41038 in Petegem-aan-de-Leie