Knipper Kikker – Kinderspel (Driezum / Driesum) ☆☆

Knipper Kikker - Kinderspel in Driezum / Driesum

Van 3 tot 5 spelers | Speeltijd: 40 minuten | 6 – 11 jaar | Taal: Nederlands

Wat een maffe kikkerbril! Zet hem op en voor even ben je een echte kikker… en net als een echte kikker wil je graag je net gevangen prooien houden. Pas dus op voor de rovers die jouw vliegen af willen pakken! Jaag ze weg, maar wees wel op je hoede… wanneer je ogen dichtvallen kunnen ze er makkelijk bij!

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015

De mening van de jury:

Knipper Kikker is een spel dat behendigheid van de spelers vereist. Als je de bril op hebt, moet je goed luisteren naar de geluiden en goed observeren. Een spel waarbij je samen moet spelen. En als je kikker bent, zie je er “fantastisch” uit!

Pedagogisch verslag:

Met een gekke kikkerbril voor de ogen van één van de spelers wordt er een behendigheidsspel gespeeld om zo veel mogelijk vliegen te vangen. Die behendigheid bestaat uit goed luisteren: goed luisteren naar het door de andere spelers verschuiven of verplaatsen van de vliegen op het moment dat de speler die kikker is en zijn ogen dicht heeft. Het zijn de geluiden die maken dat de spelers moeten afleiden wie nu aan wie een vlieg of meerdere heeft doorgeschoven. Maar, ook voor de kikkerspeler is het niet bekend wanneer de ogen op zijn hoofd open of dicht gaan. Die speler moet dus heel erg attent en bij de les blijven.

Kortom: luisteren, snel zijn, goed kunnen afleiden en vooral veel met elkaar lachten, dat is wat dit spel vraagt. Dat alles lijkt pedagogisch goed te zijn, want kinderen leren zo niet alleen op gissen af te gaan. (EAN code: 8711808703933 ) (ID: 9200000045493089 Goliath) Zal je zo meteen eveneens opnieuw parfum kopen in Driezum / Driesum ? Knipper Kikker - Kinderspel in Driezum / Driesum

Winkelen in Friesland

Meestal wordt jouw item “Knipper Kikker – Kinderspel” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Actiespellen in de regio van Dantumadiel (Nederland).

Winkels in Dantumadiel

Er zijn veel opties om deals te bestellen in Driezum / Driesum.


Er bestaan tal van shops nabij Dantumadiel.

Vaak zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.cjg-maasgouw.nl Knipper Kikker - Kinderspel in Driezum / Driesum