Kleurrijk clownskostuum voor meisjes – Verkleedkleding – Maat 122/134 (Outer) ☆☆

Kleurrijk clownskostuum voor meisjes - Verkleedkleding - Maat 122/134 in Outer

Dit clownskostuum met stippen en een tutu voor meisjes bestaat uit een jurk en een haarband. (Kousen, ballonnen en schoenen niet inbegrepen.) De jurk is wit met kleurrijke stippen.

De bovenkant van de jurk heeft kleurrijke schouderbanden en een kraag. De bretels zijn vastgenaaid en zijn niet verstelbaar. De korte pofmouwen zijn voorzien van een elastiek voor een betere draagvorm. De onderkant van de jurk bestaat uit meerdere stroken kleurrijk tule voor een zeer feestelijk resultaat. De jurk kan gesloten worden aan de achterkant met klittenband en heeft een elastiek rondom de taille.

De haarband past bij de jurk. Het is bedekt met wit stof met kleurrijke stippen en heeft een clownshoed erop bevestigd van verstevigd stof met dezelfde patronen. Een strook paars tule is te vinden aan de onderkant en een rood balletje op de punt maakt het af.

Dit clown kostuum zal ideaal geschikt zijn om uw dochter te veranderen in een mooie kleine clown tijdens carnaval. (EAN code: 8434077855874 ) (ID: 9200000074302155 Generik) Zal je straks ook terug make up aanschaffen in Outer ? Kleurrijk clownskostuum voor meisjes - Verkleedkleding - Maat 122/134 in Outer

Shoppen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Kleurrijk clownskostuum voor meisjes – Verkleedkleding – Maat 122/134” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Verkleedkleding in de streek van Ninove (België).

Waar? in Ninove

Er zijn veel manieren om artikelen te spotten in Outer.


Er bestaan tal van shops nabij Ninove.

Meestal kan je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.cjg-maasgouw.nl Kleurrijk clownskostuum voor meisjes - Verkleedkleding - Maat 122/134 in Outer