Keter – Glijbaan – Rood/Blauw (Hardinxveld-Giessendam) ▷

Keter - Glijbaan - Rood/Blauw in Hardinxveld-Giessendam

Opvouwbaar | Kunststof

Deze kleurrijke glijbaan is leuk voor binnen en buiten! Makkelijk in elkaar te zetten, weer op te vouwen en op te bergen. Met ronde hoeken en een solide structuur.

Deze Boogie slide glijbaan is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De glijbaan heeft een compact formaat en afgeronde hoeken.

De glijbaan is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor het niet zal gaan rotten of roesten, en dus nauwelijks onderhoud nodig heeft. Het kunststof is ook kleurvast, onderhoudsvrij en eenvoudig te reinigen.

De glijbaan is snel in elkaar te zetten en op te ruimen. Zo kunt u de glijbaan gemakkelijk opbergen.

• Afmeting: 72x46x110 cm (EAN code: 7290001994474 ) (ID: 1004004007690102 Keter) Zal je zo meteen ook opnieuw parfum bestellen in Hardinxveld-Giessendam ? Keter - Glijbaan - Rood/Blauw in Hardinxveld-Giessendam

Winkelen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw item “Keter – Glijbaan – Rood/Blauw” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede toys Glijbanen in de streek van Hardinxveld-Giessendam (Nederland).

Winkels in Hardinxveld-Giessendam

Er zijn veel opties om deals te vinden in Hardinxveld-Giessendam.


Er bestaan tal van shops nabij Hardinxveld-Giessendam.

Misschien wil je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.cjg-maasgouw.nl Keter - Glijbaan - Rood/Blauw in Hardinxveld-Giessendam