Jumping Animal Betsy de Koe Paars (Hoge Hexel) ▷

Jumping Animal Betsy de Koe Paars in Hoge Hexel

1 – 5 jaar

Kidzzfarm Milk Cow Paars voor uren spring plezier =) !

De Skippy koe is een leuk kraamkado om te geven of te krijgen want hij is verpakt in een luxe giftbox van 32 x 22 x 16 cm. Het handige meegeleverde pompje zorgt ervoor dat de Jumping Animal makkelijk opgepompt kan worden.

Zowel binnen als buiten is deze Jumping Animal het ideale speelgoed! Kinderen kunnen er lekker mee rond springen. De koeien zijn al een grote hit op de kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Uiteraard is deze Jumping Animal ook erg leuk als decoratie in een kinderkamer of speelkamer.

De Jumping Animals van Kidzzfarm zijn gemaakt van zeer stevig rubber.

– Afmeting: 50 cm lang, 40 cm hoog, 20 cm breed.
– Zithoogte: 27 cm.

De Jumping Animal zorgt voor de stimulatie van meerdere bewegingsvormen waardoor het evenwicht zal verbeteren en meerdere spieren worden getraind. (EAN code: 5420067933069 ) (ID: 9200000075868250 ) Zal je binnenkort eveneens opnieuw speelgoed aanschaffen in Hoge Hexel ? Jumping Animal Betsy de Koe Paars in Hoge Hexel

Online in Overijssel

Meestal wordt jouw item “Jumping Animal Betsy de Koe Paars” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante toys Skippyballen in de streek van Wierden (Nederland).

Bestellen? in Wierden

Er zijn veel manieren om artikelen te vinden in Hoge Hexel.


Er zijn veel shops nabij Wierden.

Vaak kan je het ook online bestellen, bv. via bol !! cjg-maasgouw.nl Jumping Animal Betsy de Koe Paars in Hoge Hexel