Imaginarium MANO-MARIONET PINK- Speelhandschoen Baby – Meisjes (Elahuizen / Ealah├║zen) ☆

Imaginarium MANO-MARIONET PINK- Speelhandschoen Baby - Meisjes in Elahuizen / Ealah├║zen

Roze | Polyester

Handschoen-vingerpoppen met figuren en activiteiten: onbreekbaar spiegeltje met lijst om op te bijten en touw met gekleurde, bewegende bolletjes.

Met de personages van de vingerpoppen kan je verhaaltjes bedenken om de aandacht van je baby te trekken tijdens bv. het eten of het verschonen van de luier.

Bevordert de psychomotorische ontwikkeling en interactie met de baby. Al op piepjonge leeftijd zal de baby de beweging van de vingers volgen en naar vertrouwde stemmen luisteren.
BPA-vrij (bisfenol A).

Net als al het speelgoed van Imaginarium wordt dit product ook leuk voor je ingepakt! (EAN code: 8428918843908 ) (ID: 9200000056866458 Imaginarium) Zal je binnenkort ook terug make up kopen in Elahuizen / Ealah├║zen ? Imaginarium MANO-MARIONET PINK- Speelhandschoen Baby - Meisjes in Elahuizen / Ealah├║zen

Webshops in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Imaginarium MANO-MARIONET PINK- Speelhandschoen Baby – Meisjes” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys Grijp- & Bijtspeelgoed in de streek van De Fryske Marren (Nederland).

Winkels in De Fryske Marren

Er zijn verschillende opties om items te bestellen in Elahuizen / Ealah├║zen.


Er bestaan tal van winkels nabij De Fryske Marren.

Misschien kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.cjg-maasgouw.nl Imaginarium MANO-MARIONET PINK- Speelhandschoen Baby - Meisjes in Elahuizen / Ealah├║zen