Imaginarium MANO-MARIONET BLUE – Speelhandschoen Baby – Jongens (Fort) ☆☆

Imaginarium MANO-MARIONET BLUE - Speelhandschoen Baby - Jongens in Fort

Blauw | Polyester

Handschoen-vingerpoppen met figuren en activiteiten: onbreekbaar spiegeltje met lijst om op te bijten en touw met gekleurde, bewegende bolletjes.

Met de personages van de vingerpoppen kan je verhaaltjes bedenken om de aandacht van je baby te trekken tijdens bv. het eten of het verschonen van de luier.

Bevordert de psychomotorische ontwikkeling en interactie met de baby. Al op piepjonge leeftijd zal de baby de beweging van de vingers volgen en naar vertrouwde stemmen luisteren.
BPA-vrij (bisfenol A).

Net als al het speelgoed van Imaginarium wordt dit product ook leuk voor je ingepakt! (EAN code: 8428918843892 ) (ID: 9200000056866470 Imaginarium) Ga je binnenkort eveneens terug klus gerief aanschaffen in Fort ? Imaginarium MANO-MARIONET BLUE - Speelhandschoen Baby - Jongens in Fort

Webshops in Drenthe

Meestal wordt jouw goed “Imaginarium MANO-MARIONET BLUE – Speelhandschoen Baby – Jongens” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Grijp- & Bijtspeelgoed in de regio van De Wolden (Nederland).

Waar? in De Wolden

Er zijn veel opties om koopwaar te bestellen in Fort.


Er zijn tal van shops nabij De Wolden.

Vaak kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! cjg-maasgouw.nl Imaginarium MANO-MARIONET BLUE - Speelhandschoen Baby - Jongens in Fort