Ijslandse breiwol Einband lopi – lavendel/lavender (Villers-Saint-Ghislain) ☆☆☆☆

Ijslandse breiwol Einband lopi - lavendel/lavender in Villers-Saint-Ghislain

100% zuiver IJslandse scheerwol.
50 gram = 250 meter
Geschikt voor naalddikte 2,5 – 3 mm
Handwas 30 graden, niet wringen, plat laten drogen en niet in machinale droger. Gebruik geen wasverzachter.

Deze wol van de IJslander (schaap) is uniek in zijn soort. IJslandse wol komt van, je raadt het al, de IJslander, een schapenras welk behoort tot de Noordse kortstaartschapen. Zij zijn door de Vikingen in de 10e en 11e eeuw naar IJsland gebracht alwaar zij zich door verblijf op dit geïsoleerde land de afgelopen duizend jaar geheel hebben kunnen aanpassen aan het barre klimaat aldaar. Door deze schapen kon de bevolking ook de barre winters overleven, want de schapen gaven vlees, wol en melk, dus voeding en kleding.
Door de eeuwenlange geisoleerde ligging van IJsland is het waarschijnlijk het meest pure schapenras ter wereld. De wol welk de vacht geeft, heeft een ondervacht “Tog” genoemd en een bovenvacht “Thel”genoemd. Het garen wat uit de Tog en de Thel wordt gesponnen is Lopi. Lopi is dus garen welk alleen van de wol van de IJslander vandaan komt.
Deze Lett Lopi is een mooie gesponnen wol en heerlijk voor allerlei brei- en haakwerken met alle voordelen van wol qua warmte en isolatie. Ook uitstekend geschikt om te vilten. (EAN code: 5690866717676 ) (ID: 9200000069784072 Lopi) Ga je binnenkort eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Villers-Saint-Ghislain ? Ijslandse breiwol Einband lopi - lavendel/lavender in Villers-Saint-Ghislain

Winkelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Ijslandse breiwol Einband lopi – lavendel/lavender” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante toys in de regio van Mons (Belgi├ź).

Waar? in Mons

Er zijn verschillende opties om items te vinden in Villers-Saint-Ghislain.


Er bestaan tal van winkels nabij Mons.

Meestal zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! www.cjg-maasgouw.nl Ijslandse breiwol Einband lopi - lavendel/lavender in Villers-Saint-Ghislain