Hummer Hoverboard Oxboard Smart Balance Wheel – 8.5″ – 2x 350W – Zwart (Schoten) ☆

Hummer Hoverboard Oxboard Smart Balance Wheel - 8.5

Op zoek naar een leuke manier om uzelf te verplaatsen, of heeft u gewoonweg geen tijd te verspillen? Misschien is het dan tijd om een hoverboard aan te schaffen, hoverboards brengen namelijk plezier en efficiëntie samen.

De hoverboard, ook wel bekend als smart balance wheels, airboard, balance scooter, swegway of mini segway – naar de naam van het oudere broertje – is de nieuwste trend in persoonsverplaatsing. Er is echter een duidelijk verschil met de segway; er is geen houvast. Het maakt namelijk gebruik van double balancing systemen zodat u compleet in evenwicht blijft. Het bevat een geruisloze motor en twee pressure pads, via deze pressure pads worden de snelheid en de richting bepaald.

Hoewel het gebruik van dit apparaat ingewikkeld lijkt, is het dat zeker niet. Na even proberen bent u meteen vertrokken! Door simpelweg uw lichaamsgewicht te verplaatsen kan u vooruit, achteruit, en draaien. In het begin kan balans nog een obstakel zijn, maar dit is meestal binnen de 20 minuten verholpen. Daarbij past de balance wheel zich automatisch aan naar de grootte en houding van uw voeten.

Bij het gebruik moet u één voet per keer op de rubbere pad zetten en vervolgens houvast proberen te vinden. Vaak helpt het om uw voeten tegen de zijkant aan te duwen voor extra balans. Probeer in het begin nog niet te bewegen maar gewoon rechtop te staan, en ga daarna verder met vooruit of achteruit te bewegen.

Dankzij de twee extra krachtige motoren (2x 350W) haalt de Koowheel snelheden van 15 km/u waardoor u hellingen tot 25% kan beklimmen, en gaat tot 30 km ver in één oplaadbeurt. Bovendien is deze volledig opgeladen binnen de vier uur! U kan er praktisch overal mee rijden want het board is spatwaterdicht, stofbestendig, beschikt over anti-lek banden en kan zeer variable temperaturen aan.

De balance scooter wordt standaard geleverd met een hoogstaande Samsung Lithium accu voor een langere levensduur en afstand.

Over brandstof (of uitlaatgassen) hoeft u zich geen zorgen te maken, want dit vernieuwde stukje technologie werkt volledig op elekriciteit! Daarnaast neem een hoverboard niet veel plaats in, het maakt namelijk van de zwakste weggebruiker, de slimste weggebruiker.

Al onze hoverboards zijn volledig getest en veilig verklaard.

Specificaties
Merk: Huismerk
Type: Hoverboard/Smart Balance Wheels/Balance Scooter
Kleur: Zwart
Maximale snelheid*: 15 km/u
Maximale afstand*: 25 tot 30 km
Maximale kantelradius*: 15° tot 25°
Maximale klimhoek*: 25°
Opslagtemperatuur: -10°C tot 50°C
Maximale belasting: 120 kg
Motor kracht: 2x 350W
Anti-lek banden: Ja
Aan/uit indicator: Ja
Spatwaterdicht: Ja
Stofbestendig: Ja
Batterij: Samsung 18650 5C 42 V/5.2Ah
Laadtijd: 3 – 4 uur
Bandgrootte: 8.5 inch
Gewicht: 15 kg
Pakket afmetingen: 700 * 220 * 230 mm
Pakket bevat: 1x Hummer hoverboard (EAN code: 8944771959162 ) (ID: 9200000076242441 Stuff Certified) Ga je binnenkort eveneens opnieuw kleding kopen in Schoten ? Hummer Hoverboard Oxboard Smart Balance Wheel - 8.5

Webshops in Antwerpen

Meestal wordt jouw artikel “Hummer Hoverboard Oxboard Smart Balance Wheel – 8.5″ – 2x 350W – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Hoverboards in de streek van Schoten (België).

Online in Schoten

Er zijn veel opties om deals te vinden in Schoten.


Er bestaan veel winkels nabij Schoten.

Vaak wil je het ook online bestellen, bv. via bol !! WWW.cjg-maasgouw.nl Hummer Hoverboard Oxboard Smart Balance Wheel - 8.5