Houten Paardenstal met weiland en houten hindernissen (Montsamabuorren) ☆☆☆☆

Houten Paardenstal met weiland en houten hindernissen in Montsamabuorren

Houten Schleich paardenstal met 2 boxen, berging en hooizolder, weiland en houten hindernissen.
Je hebt al een paard en wilt een stal compleet? Dan is deze combinatie mooi met een 1:24 stal voor je Schleich paarden; weiland waar ze op buiten kunnen lopen en hekjes om het weiland af te maken. De houten hindernissen maken je set compleet.

Houten paardenstal details.
De houten paardenstal heeft een dak wat aan een kant geopend kan worden, zodat je gemakkelijk bij de stallen kan. Beide stallen zijn voorzien van een half hoge deur welke je kunt openen. Naast de twee stallen is nog een bergruimte, voor hooi, stro of andere attributen die je nodig hebt. Je kunt zelf bepalen waar je je hooizolder wilt maken, links, rechts of in het midden. Het weiland (of grasland) heeft een afmeting van 50 x 50 cm. Zo kunnen je paarden lekker buiten grazen.
Schleich spring hindernissen
De hindernissen zijn speciaal voor de Schleich paarden ontworpen in de schaal 1:24. Ze bestaan uit drie stijlsprongen, maar elke hindernis heeft zijn eigen vorm. De balken worden los bijgeleverd, zodat je zelf kan bepalen op welk nivo je wilt springen. Leg je een balk op de staanders ? Of ga je voor het maximale en leg je alle balken op de staanders.
Weiland bij je paardenstal
Het weiland is mooi groen en past bij de stal. Je kunt de hekjes langs de buitenrand zetten en zo laten aansluiten bij de stal. (EAN code: 2988868747214 ) (ID: 9200000073340972 Kids Globe Farming) Ga je binnenkort eveneens opnieuw parfum kopen in Montsamabuorren ? Houten Paardenstal met weiland en houten hindernissen in Montsamabuorren

Webshops in Friesland

Meestal wordt jouw item “Houten Paardenstal met weiland en houten hindernissen” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys Speelfiguren in de regio van Littenseradiel (Nederland).

Online in Littenseradiel

Er zijn veel opties om artikelen te spotten in Montsamabuorren.


Er bestaan veel winkels nabij Littenseradiel.

Misschien kan je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.cjg-maasgouw.nl Houten Paardenstal met weiland en houten hindernissen in Montsamabuorren