Ford Ranger kinderauto zwart (Voordijk) ☆☆

Ford Ranger kinderauto zwart in Voordijk

12 V

Ford Ranger Kinderauto zwart

Deze prachtige licentie accuauto is voorzien van metallic lak en stoere verstralers die ook nog eens echt werken. De kinderauto is geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar en is voorzien van een veiligheidsgordel. De deuren en kofferbak van de auto zijn ook echt te openen en de auto is voorzien van ‘soft start’ waardoor de snelheid van de kinderauto wordt opgebouwd.

Instelbare snelheid van de Ford Ranger

De snelheid van de accu auto is gemakkelijk in te stellen door de meegeleverde afstandsbediening u kunt kiezen tussen 25 of 5 km/u. Tevens kunt u via de afstandsbediening de auto ook zelf besturen. Zo kunnen zelfs de allerkleinste kinderen rondgereden worden.

Veiligheid van deze Ford ranger kinderauto

Autovoorkinderen.nl levert alleen auto’s die aan de veiligheidsnormen voldoen deze elektrische kinderauto is daarom ook voorzien van een veiligheidsgordel en zeer stevige vering. Deze kinderauto is voorzien van soft start dit betekend dat de auto langzaam weg rijdt om te voorkomen dat het kind een ‘schok’ krijgt bij het wegrijden.

Afstandsbediening van deze elektrische Ford kinderauto

Ouders kunnen de auto dankzij de afstandsbediening zelf laten rijden stoppen en links en rechts sturen. Deze accu auto is ook door het kind zelf te rijden met een echt gaspedaal en een schakelpook waar vooruit en achteruit geschakeld kan worden.

Gratis mp3 speler

Elke kinderauto die u aanschaft bij autovoorkinderen.nl is voorzien van een mp3 aansluiting. Hierdoor kunt uw zoon of dochter een mp3 speler aansluit en zo de favoriete muziekjes afspelen onder het rijden in de accuauto. U kunt zich voorstellen dat het niet verstanding is om kostbare mobiele telefoon aan te sluit want als deze valt is dat een dure zaak. Goed nieuws! U krijgt van ons een gratis mp3 speler die u kunt voorzien van de favoriete muziekjes en gemakkelijk in de kinderauto kunt aansluiten. Wij hebben de keuze uit twee kleuren: rood of roze. U kunt tijdens het bestellen een keuze maken tussen deze twee mp3 spelers vink aan welke kleur u wilt en wij leveren hem gratis mee! U vindt deze selectie boven de winkelwagen knop tijdens het bestellen.

Extra sterke accu bij Autovoorkinderen.nl

Bij autovoorkinderen.nl zien wij graag tevreden klanten daarom kiezen wij ervoor om onze elektrische kinderauto’s standaard te leveren met een extra sterke accu die de kinderauto van meer kracht voorziet en langer meegaat. Wij kiezen ervoor om gebruik van deze accu’s te maken uit ervaring veel aanbieders kiezen voor een goedkopere accu maar daardoor zult u deze sneller moeten vervangen!

Monteren van onze elektrische kinderauto’s

Wanneer u een accu auto van ons ontvangt is deze kinderauto al voor ongeveer zeventig procent voorgemonteerd. U hoeft echt geen professional te zijn om de kinderauto af te monteren. Bij het pakket vindt u tevens een handleiding waardoor u in een paar simpele stappen de auto monteert. Denk hierbij aan het monteren van zaken zoals het stuur en de wielen u hoeft geen kabels te trekken of dergelijke kennis te hebben. U hoeft qua elektronica alleen de stekker in het contact te stoppen. Als u toch liever een volledig gemonteerde kinderauto wilt kunt u deze afhalen (meerprijs €20-) in ons magazijn als de elektrische kinderauto’s eenmaal gemonteerd zijn kunnen ze niet meer per post verstuurd worden.

Rijden over een zachte ondergrond

Het rijden over een zachte ondergrond beperkt de snelheid van de elektrische kinderauto aanzienlijk. Het is dan ook aan te raden om met de accu auto’s over een verharde ondergrond te rijden. Onze kinderauto’s kunnen natuurlijk wel over gras rijden alleen gaat dit wat langzamer.

(EAN code: 7432238685606 ) (ID: 9200000075983402 ) Ga je zo meteen eveneens opnieuw parfum kopen in Voordijk ? Ford Ranger kinderauto zwart in Voordijk

Klussen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Ford Ranger kinderauto zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Accuvoertuigen in de streek van Heusden (Nederland).

Winkels in Heusden

Er zijn veel opties om deals te bestellen in Voordijk.


Er zijn tal van winkels nabij Heusden.

Misschien zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! cjg-maasgouw.nl Ford Ranger kinderauto zwart in Voordijk