Fisher-price Thomas De Trein Jungle Avontuur Treinbaan (Sint-Gillis) ▷

Fisher-price Thomas De Trein Jungle Avontuur Treinbaan in Sint-Gillis

Fisher-Price Thomas de Trein Jungle Avontuur Treinbaan

Help Thomas bij zijn zoektocht naar de zeldzame edelsteen. Laat Thomas over de baan rijden en druk op de hendel. Druk drie keer om Thomas helemaal naar boven te laten rijden, waar hij wordt opgewacht door de gorilla! Als Thomas de top bereikt, valt de smaragd in de klauw van de gorilla. Thomas kan de schat achterna racen, maar de gorilla houdt de smaragd buiten bereik!

De set kan worden omgedraaid voor nog meer spannende jungleactie. Laat Thomas door het groen rijden. Als het rivierplatform kantelt, rolt de schat op de baan. Help Thomas de schat naar de achterste liftbaan te duwen. Druk drie keer op de hendel en Thomas rijdt weer naar de top van de speelset. Laat Thomas met de schat door de gorillakop en over de touwbrug rijden.

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: jongens
Materiaal speelset: kunststof
Materiaal trein: staal
Afmeting verpakking: 47 x 34 x 11,5 cm (L x B x H)
Geschikt vanaf 3 jaar.

Inhoud:
1 Speelset
1 Thomas locomotief
1 Wagon met smaragd (EAN code: 8718807809673 ) (ID: 9200000073090212 Fisher-Price) Ga je binnenkort eveneens opnieuw make up kopen in Sint-Gillis ? Fisher-price Thomas De Trein Jungle Avontuur Treinbaan in Sint-Gillis

Online in Brussels Hoofdstedelijk gewest

Meestal wordt jouw item “Fisher-price Thomas De Trein Jungle Avontuur Treinbaan” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede toys Speelfiguren in de regio van Sint-Gillis (België).

Waar? in Sint-Gillis

Er zijn veel opties om deals te vinden in Sint-Gillis.


Er zijn tal van winkels nabij Sint-Gillis.

Meestal kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.cjg-maasgouw.nl Fisher-price Thomas De Trein Jungle Avontuur Treinbaan in Sint-Gillis