Fisher-Price Little People Driewieler met Wagentje – Speelfigurenset (De Gaasten) ☆☆

Fisher-Price Little People Driewieler met Wagentje - Speelfigurenset in De Gaasten

De Fisher-Price Little People driewieler met wagentje is een leuk en speels voertuig dat aansluit op het nieuwe Happy Sounds Home, het huis met de grappige geluidjes.

Deze Fisher-Price speelset wordt geleverd met het leuke Little People personage Mia met een vrolijke helm op haar hoofdje en haar lieve hond die in de wagen zit. Zo fietsen ze samen overal naartoe! De omheining kan ook dienstdoen als ijskraampje in het park.

Ideaal voor kindjes vanaf 12 maanden.

Bezoek de Fisher-Priceshop (EAN code: 0746775248901 ) (ID: 9200000013360765 Mattel) Ga je straks ook terug make up bestellen in De Gaasten ? Fisher-Price Little People Driewieler met Wagentje - Speelfigurenset in De Gaasten

Online in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Fisher-Price Little People Driewieler met Wagentje – Speelfigurenset” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede toys in de streek van Smallingerland (Nederland).

Bestellen? in Smallingerland

Er zijn verschillende opties om deals te vinden in De Gaasten.


Er zijn veel shops nabij Smallingerland.

Vaak zul je hem ook online bestellen, bv. via bol !! cjg-maasgouw.nl Fisher-Price Little People Driewieler met Wagentje - Speelfigurenset in De Gaasten