EXIT Twist Ground 214x305cm Groen/Grijs + Veiligheidsnet (Sint-Lenaarts) ☆☆☆

EXIT Twist Ground 214x305cm Groen/Grijs + Veiligheidsnet in Sint-Lenaarts

Vorm: Rechthoek | Belastbaar tot: 120 kg

Met de Twist Ground Trampolines introduceert EXIT een unieke lijn van inground trampolines met veel toegevoegde waarde voor een zeer aantrekkelijke prijs. De kernwoorden van de Twist Ground trampolines zijn speelplezier, veiligheid, design en kwaliteit! Met de Twist trampolines biedt EXIT Toys fraaie trampolines, met een ‘Twist’. Het grote voordeel van een ingraaf trampoline is dat je er makkelijk overheen kijkt en je tuin groter zal laten lijken. Daarnaast is de trampoline ook veiliger doordat de valhoogte aanzienlijk lager is dan bij een trampoline op normale hoogte. En vanwege zijn hoogte van 20cm is hij ook nog eens eenvoudig toegankelijk, zelfs voor de allerkleinsten!

Reversible pad (omkeerbare afdekrand)

Het unieke is dat de afdekrand van de Twist trampolines omkeerbaar is, waarbij de twee zijdes elk in een andere kleur zijn uitgevoerd! Op deze manier kan je kiezen welke kleur je de trampoline wilt geven! En wil je na een tijdje de andere kleur? Dat kan eenvoudig door de afdekrand om te draaien, en voila! De Twist Ground trampolines zijn in twee moderne kleuren-combinaties uitgevoerd, te weten lime-groen/donkergrijs, of roze/donkergrijs. Zo is er voor elke situatie een passende kleurstelling, waarbij de grijze kleurstelling voor meer rust in de tuin zorgt.

Springdoek met spel-element

Om het speelplezier van de trampoline nog verder te vergroten is elke Twist Ground trampoline (met uitzondering van de EXIT Twist Rectangular trampoline) uitgevoerd met een uniek springdoek. Op het Twist springdoek is namelijk een spel-patroon geprint, waarmee kinderen eindeloos veel ‘spring-spellen’ kunnen verzinnen. De ‘Game-print’ bestaat uit cijfers met daarbij plus-, min- en deelteken. Zo kunnen kinderen elkaar opdrachten geven om getal-combinaties te springen, zoals hun eigen verjaardag. Of kinderen moeten uitkomsten van rekensommen springen. Zo wordt spelen en leren gecombineerd en is de Twist Ground trampoline daarmee ook nog eens een educatieve trampoline.

Kwaliteit

Over kwaliteit valt bij EXIT Toys niet te ‘twisten’. De Twist Ground trampoline is gewoon een goede trampoline. De trampoline is voorzien van een afdekrand met een dikte van 20mm over de volle breedte van de afdekrand. De afdekrand is omkeerbaar en heeft dus 2 zicht-zijdes, die allebei zijn uitgevoerd in hoogwaardig PVC materiaal. En doordat de afdekrand omgekeerd kan worden kan de levensduur ook nog eens worden verlengd! Verder wordt extra veiligheid geboden door de spring-clips in het frame. Hierdoor blijft het frame van de trampoline goed vastzitten als de trampoline wordt verplaatst. Doordat het frame gegalvaniseerd is, is deze trampoline optimaal beschermd! De dubbelconische veren zorgen voor optimaal springcomfort.

Veiligheid

De hoogte van de trampoline bedraagt maar 20cm, hierdoor is de toegang eenvoudig en worden gevaarlijke situaties voorkomen. Tussen de afdekrand en het maaiveld is er ruimte om de lucht eruit te laten gaan waardoor de sprong optimaal is. Deze ruimte wordt afgeschermd d.m.v. het bijgeleverde framenet en haringen. Door de unieke frameconstructie, staat de trampoline op drie of vier plaatsen verankerd in de grond. Optimale stabiliteit en veiligheid in XXL uitvoering! Ook zijn deze Twist Ground trampolines uitgerust met een veiligheidsnet. De palen van het veiligheidsnet worden omringd door een dikke laag schuim en zijn eenvoudig te monteren door ze in de sockets te steken. Het veiligheidsnet is gemaakt van een sterk UV bestendig net materiaal waardoor de kans op verkleuren en scheuren minimaal is. Tevens is het veiligheidsnet voorzien van een overlappende, en dus kindvriendelijke en veilige ingang. Het net wordt aan de onderzijde op meerdere punten verbonden met de toprail waardoor de onderzijde veilig gesloten blijft en er geen onveilige openingen zijn waar je doorheen kunt vallen. En uiteraard voldoen de EXIT Twist trampolines aan de nieuwe veiligheidsnormen EN71-14 en GS en zijn de Twist trampolines getest met een testgewicht van maar liefst 750kg! Veiligheid staat voorop!

(EAN code: 8718469465743 ) (ID: 9200000055364862 EXIT) Ga je zo meteen ook opnieuw klus gerief aanschaffen in Sint-Lenaarts ? EXIT Twist Ground 214x305cm Groen/Grijs + Veiligheidsnet in Sint-Lenaarts

Shoppen in Antwerpen

Meestal wordt jouw goed “EXIT Twist Ground 214x305cm Groen/Grijs + Veiligheidsnet” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede sto Trampolines in de streek van Brecht (België).

Online in Brecht

Er zijn veel opties om artikelen aan te schaffen in Sint-Lenaarts.


Er zijn tal van winkels nabij Brecht.

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.cjg-maasgouw.nl EXIT Twist Ground 214x305cm Groen/Grijs + Veiligheidsnet in Sint-Lenaarts