EXIT Twist 214x305cm Groen/Grijs (Wittewierum) ☆☆☆☆

EXIT Twist 214x305cm Groen/Grijs in Wittewierum

Vorm: Rechthoek | Belastbaar tot: 120 kg

Met de Twist Trampolines introduceert EXIT een unieke lijn trampolines met veel toegevoegde waarde voor een zeer aantrekkelijke prijs. De kernwoorden van de Twist trampolines zijn speelplezier, design en kwaliteit! Met de Twist trampolines biedt EXIT Toys fraaie trampolines, met een ‘Twist’.

Reversible pad (omkeerbare afdekrand)

Het unieke is dat de afdekrand van de Twist trampolines omkeerbaar is, waarbij de twee zijdes elk in een andere kleur zijn uitgevoerd! Op deze manier kan je kiezen welke kleur je de trampoline wilt geven! En wil je na een tijdje de andere kleur? Dat kan eenvoudig door de afdekrand om te draaien, en voila! De Twist trampolines zijn in twee moderne kleuren-combinaties uitgevoerd, te weten lime-groen/donkergrijs, of roze/donkergrijs. Zo is er voor elke situatie een passende kleurstelling, waarbij de grijze kleurstelling voor meer rust in de tuin zorgt.

Springdoek met spel-element

Om het speelplezier van de trampoline nog verder te vergroten is elke Twist trampoline (met uitzondering van de EXIT Twist Rectangular trampoline) uitgevoerd met een uniek springdoek. Op het Twist springdoek is namelijk een spel-patroon geprint, waarmee kinderen eindeloos veel ‘spring-spellen’ kunnen verzinnen. De ‘Game-print’ bestaat uit cijfers met daarbij plus-, min- en deelteken. Zo kunnen kinderen elkaar opdrachten geven om getal-combinaties te springen, zoals hun eigen verjaardag. Of kinderen moeten uitkomsten van rekensommen springen. Zo wordt spelen en leren gecombineerd en is de Twist trampoline daarmee ook nog eens een educatieve trampoline.

Kwaliteit

Over kwaliteit valt bij EXIT Toys niet te ‘twisten’. De Twist trampoline is gewoon een goede trampoline. De trampoline is voorzien van een afdekrand met een dikte van 20mm over de volle breedte van de afdekrand. De afdekrand is omkeerbaar en heeft dus 2 zicht-zijdes, die allebei zijn uitgevoerd in hoogwaardig PVC materiaal. En doordat de afdekrand omgekeerd kan worden kan de levensduur ook nog eens worden verlengd! Verder wordt extra veiligheid geboden door de spring-clips in het frame. Hierdoor blijft het frame van de trampoline goed vastzitten als de trampoline wordt verplaatst. Doordat het frame gegalvaniseerd is, is deze trampoline optimaal beschermd! De dubbelconische veren zorgen voor optimaal springcomfort.

Veiligheid

Uiteraard is elke Twist trampoline standaard uitgerust met een veiligheidsnet. Het veiligheidsnet biedt extra veiligheid. De palen van het veilighedsnet worden omringd door een dikke laag schuim. Tevens is het veiligheidsnet voorzien van een overlappende, en dus kindvriendelijke en veilige ingang. En uiteraard voldoen de EXIT Twist trampolines aan de nieuwe veiligheidsnormen EN71-14 en GS en zijn de Twist trampolines getest met een testgewicht van maar liefst 750kg! Veiligheid staat voorop!

Accessoires

Uiteraard is er een aantal bijpassende accessoires (Framenet, Afdekhoes, Ankerset of Ladder) voor je EXIT Twist trampoline beschikbaar die de veiligheid en/of duurzaamheid van uw trampoline vergroten.

Kortom, een betaalbare trampoline kan ook mooi, leuk en kwalitatief goed zijn! Dat bewijst de EXIT Twist trampoline.

(EAN code: 8718469465507 ) (ID: 9200000055364824 EXIT) Ga je zo meteen ook opnieuw klus gerief aanschaffen in Wittewierum ? EXIT Twist 214x305cm Groen/Grijs in Wittewierum

Klussen in Groningen

Meestal wordt jouw goed “EXIT Twist 214x305cm Groen/Grijs” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede sto Trampolines in de streek van Ten Boer (Nederland).

Online in Ten Boer

Er zijn veel manieren om deals te vinden in Wittewierum.


Er zijn veel shops nabij Ten Boer.

Vaak kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! cjg-maasgouw.nl EXIT Twist 214x305cm Groen/Grijs in Wittewierum