EXIT Loft 500 – Speelhuis met glijbaan – Naturel (Tielrode) ☆☆☆☆

EXIT Loft 500 - Speelhuis met glijbaan - Naturel in Tielrode

Hout

Welk kind wil er nu geen eigen speelhuis in de achtertuin? Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje? De Loft 500 is een speelhuisje voor jong én oud. Het is met zijn binnenafmeting van 1.18m x 1.18m een ruim huisje waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen. Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via de hoge glijbaan glij je zo weer naar beneden! En door het waterdichte dak blijft het altijd droog binnen! En de jongsten kunnen in de zandbak spelen terwijl de oudere kinderen boven spelen. Met zijn vrolijke wit gekleurde ramen is dit speelhuisje een droomhuis voor ieder kind vanaf 3 jaar.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook
de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem
dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje
in een handomdraai opgebouwd is.

Kenmerken
Geschikt vanaf 3 jaar
Afmeting speelhuisje: 328x185x255cm (lxbxh)
Platformhoogte: 95 cm.
Inclusief glijbaan
Opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, dus eenvoudig te monteren
Vervaardigd uit gedroogd cederhout
resistent tegen vocht en schimmel
niet behandeld met chemicaliën
splintert niet
Bitumen dakmateriaal, dus waterdicht
Kleuren aangebracht met watergedragen verf
Voldoet aan actuele speelgoednorm EN-71
Gewicht: 133 kg. (EAN code: 8718469460298 ) (ID: 9200000025471525 EXIT) Ga je binnenkort ook terug make up kopen in Tielrode ? EXIT Loft 500 - Speelhuis met glijbaan - Naturel in Tielrode

Shoppen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “EXIT Loft 500 – Speelhuis met glijbaan – Naturel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Speelhuisjes in de regio van Temse (België).

Winkels in Temse

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Tielrode.


Er zijn tal van winkels nabij Temse.

Misschien kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! cjg-maasgouw.nl EXIT Loft 500 - Speelhuis met glijbaan - Naturel in Tielrode