EXIT Aksent Zand- en Watertafel L Deluxe (Hemptinne (Fernelmont)) ▷

EXIT Aksent Zand- en Watertafel L Deluxe in Hemptinne (Fernelmont)

Wat is er nou leuker dan spelen met zand en water? De EXIT Aksent Zand- en Watertafel L is een multifunctionele tafel die je kunt gebruiken als picknicktafel maar ook als zand- en watertafel! Het blad is afneembaar waardoor kinderen het ene moment met het EXIT Tuingereedschap een zandkasteel kunnen bouwen en het andere moment, als het blad er weer op zit, heerlijk kunnen knutselen, bouwen of tekenen. Met de meegeleverde EXIT Parasol zitten de kinderen ook nog eens lekker in de schaduw op zonnige dagen!

Beide geïntegreerde groene bakken zijn uitneembaar zodat deze schoongemaakt kunnen worden of gebruikt kunnen worden bij het spelen. De EXIT Aksent Zand- en Watertafel is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en in een strak design uitgevoerd. En in de rustige kleuren grijs en naturel staat het ook nog eens mooi in de tuin!

Kenmerken hout:

  • Noord-Europees vuren
  • Hout uit goed beheerde bossen
  • Dikte staande delen: 20mm
  • Dikte liggende delen: 15mm

(EAN code: 8718469465859 ) (ID: 9200000055365024 EXIT) Ga je binnenkort ook terug parfum aanschaffen in Hemptinne (Fernelmont) ? EXIT Aksent Zand- en Watertafel L Deluxe in Hemptinne (Fernelmont)

Klussen in Namen

Meestal wordt jouw bestelling “EXIT Aksent Zand- en Watertafel L Deluxe” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys in de streek van Fernelmont (België).

Online in Fernelmont

Er zijn veel manieren om items te vinden in Hemptinne (Fernelmont).


Er zijn tal van winkels nabij Fernelmont.

Meestal zul je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.cjg-maasgouw.nl EXIT Aksent Zand- en Watertafel L Deluxe in Hemptinne (Fernelmont)