DC SHG Supergirl Child – Kostuum Kind – Maat M – 116/128 (Chevron) ☆☆☆☆

DC SHG Supergirl Child - Kostuum Kind - Maat M - 116/128 in Chevron

Dit Supergirl™ kostuum heeft de officiële DC Superhero Girls™ licentie. Het bestaat uit een jurk, een cape, een riem, een haarband en twee polsbanden. (Schoenen niet inbegrepen.)

De jurk heeft korte blauwe mouwen. Op de borst zijn ruitenpatronen te vinden in het blauw, samen met het herkenbare Supermanâ„¢ logo. Een kleine witte kraag van schuim versiert de nek. De onderkant van de jurk is gemaakt van rood glanzend stof met een gele strook stof aan de onderkant. De rode cape kan bevestigd worden met klittenband aan de schouders.

De riem is gemaakt van flexibel schuim en kan geknoopt worden aan de achterkant. De hoofdband is een plastic haarband dat bedekt is met lichtblauw stof. De polsbanden zijn gemaakt van schuim. Een is effen rood en de andere is lichtblauw met een goudkleurige bliksemflits met glitters. De twee accessoires kunnen met klittenband bevestigd worden om de polsen.

Deze zeer complete set zal uw dochter veranderen in een echte Supergirlâ„¢ tijdens al haar verkleedfeesten. (EAN code: 0883028147496 ) (ID: 9200000071480334 Rubies) Ga je binnenkort eveneens terug kleding aanschaffen in Chevron ? DC SHG Supergirl Child - Kostuum Kind - Maat M - 116/128 in Chevron

Winkelen in Luik

Meestal wordt jouw bestelling “DC SHG Supergirl Child – Kostuum Kind – Maat M – 116/128” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Verkleedkleding in de streek van Stoumont (België).

Bestellen? in Stoumont

Er zijn veel manieren om artikelen te bestellen in Chevron.


Er zijn tal van shops nabij Stoumont.

Misschien zul je het ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! cjg-maasgouw.nl DC SHG Supergirl Child - Kostuum Kind - Maat M - 116/128 in Chevron