Cottage Mini Market 1-Swing – Houten Schommel voor Buiten – Met Glijbaan – Geel (Wedde) ☆☆☆

Cottage Mini Market 1-Swing - Houten Schommel voor Buiten - Met Glijbaan - Geel in Wedde

Voor diegene die genieten van de eenvoudige genoegens van het leven is de Jungle Cottage met houten zandbak een subtiele bron van buitenpret. Deze speeltoren brengt de wonderen van het natuurlijke platteland naar je achtertuin, heeft een diagonaal houten dak en een royale houten zandbak. De glijbaan biedt urenlang dynamisch speelplezier. Door de houten zandbak onder de toren is de Jungle Cottage perfect voor de wat kleinere tuin, maar de toren kan ook worden uitgebreid met bijvoorbeeld de Swing Module.

Het houten winkeltje is gemakkelijk en veilig toe te voegen aan de zijkant van elk Jungle Gym-speeltoestel. Het houten winkeltje brengt de wereld van koophandel heel dichtbij speelplezier. De fantasie wordt aangemoedigd, de numerieke en communicatieve vaardigheden worden geprikkeld, een leuke aanvulling op de fysieke uitdagingen. Dit houten winkeltje heeft een luifel en deurtjes en is de beste keuze als je de speelmogelijkheden van jouw speeltoestel wil vergroten, zonder dat het veel extra tuinruimte inneemt.

Deze enkele schommel kan aan alle Jungle Gym speeltoestellen of los aan een muur bevestigd worden. Extra duurzaam is deze enkele schommel door de unieke gepatenteerde beugels en afwerkdoppen. Schommelen, daar kun je toch nooit genoeg van krijgen! Kies je favoriete schommelaccessoire, bijvoorbeeld de Sling Swing, Monkey Bar, Twist Disk of de Ring Trapeze die allen bevestigd kunnen worden aan de enkele schommel. (EAN code: 8714579016585 Een winkeltje, een houten schommel Žn glijbaan komen als vanzelfsprekend samen in Jungle Gyms Cottage Mini Market & 1-Swing X’tra. Klim, glij, schommel en lach!) (ID: 9200000057724450 Jungle Gym) Zal je straks eveneens terug speelgoed bestellen in Wedde ? Cottage Mini Market 1-Swing - Houten Schommel voor Buiten - Met Glijbaan - Geel in Wedde

Webshops in Groningen

Meestal wordt jouw item “Cottage Mini Market 1-Swing – Houten Schommel voor Buiten – Met Glijbaan – Geel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys in de regio van Bellingwedde (Nederland).

Online in Bellingwedde

Er zijn veel manieren om artikelen te vinden in Wedde.


Er bestaan veel shops nabij Bellingwedde.

Misschien kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! cjg-maasgouw.nl Cottage Mini Market 1-Swing - Houten Schommel voor Buiten - Met Glijbaan - Geel in Wedde