City Puzzle Milaan – Puzzel – 500 puzzelstukjes (Foxholsterbosch) ☆

City Puzzle Milaan - Puzzel - 500 puzzelstukjes in Foxholsterbosch

De City Puzzel is een geweldig leuke manier om een stad te leren kennen! De puzzel bestaat uit 500 stukjes en eenmaal afgemaakt levert het een prachtige originele stadsplattegrond op. De City Puzzel is eenvoudig te bewaren in de fraaie kartonnen bus met metalen afsluitdop.
Een fantastisch cadeau idee voor een inwoner van de stad, als vakantietip of om een stad beter te leren kennen. En uiteraard een mooie uitdaging voor elke puzzelliefhebber!

– Product: Milano City Puzzel
– Aantal stukjes: 500
– Taal: Italiaans
– Materiaal: karton
– Afmetingen puzzel: L 48 x B 34
– Gewicht: 203 gram
– Verpakking: kartonnen bus cadeau verpakking
– Afmetingen kartonnen bus: H 28 x ø 10,5 cm
– Gewicht verpakking: 315 gram
– Verkrijgbare steden: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Firenze, London, Madrid, Milano, New York, Paris, Roma, Venezia
– Ook verkrijgbaar: De Wereld puzzel (NL-ENG-FR) van 1000 stukjes (EAN code: 4260153695256 ) (ID: 9200000051344074 City Puzzle) Zal je straks eveneens terug speelgoed kopen in Foxholsterbosch ? City Puzzle Milaan - Puzzel - 500 puzzelstukjes in Foxholsterbosch

Webshops in Groningen

Meestal wordt jouw item “City Puzzle Milaan – Puzzel – 500 puzzelstukjes” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede toys Wereldkaarten in de regio van Hoogezand-Sappemeer (Nederland).

Bestellen? in Hoogezand-Sappemeer

Er zijn verschillende opties om koopwaar aan te schaffen in Foxholsterbosch.


Er bestaan tal van winkels nabij Hoogezand-Sappemeer.

Vaak zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! cjg-maasgouw.nl City Puzzle Milaan - Puzzel - 500 puzzelstukjes in Foxholsterbosch