City Puzzle Berlijn – Puzzel – 500 puzzelstukjes (Welsumerveld) ▷

City Puzzle Berlijn - Puzzel - 500 puzzelstukjes in Welsumerveld

De City Puzzel is een geweldig leuke manier om een stad te leren kennen! De puzzel bestaat uit 500 stukjes en eenmaal afgemaakt levert het een prachtige originele stadsplattegrond op. De City Puzzel is eenvoudig te bewaren in de fraaie kartonnen bus met metalen afsluitdop.
Een fantastisch cadeau idee voor een inwoner van de stad, als vakantietip of om een stad beter te leren kennen. En uiteraard een mooie uitdaging voor elke puzzelliefhebber!

– Product: Berlin City Puzzel
– Aantal stukjes: 500
– Taal: Duits
– Materiaal: karton
– Afmetingen puzzel: L 48 x B 34
– Gewicht: 203 gram
– Verpakking: kartonnen bus cadeau verpakking
– Afmetingen kartonnen bus: H 28 x ø 10,5 cm
– Gewicht verpakking: 315 gram
– Verkrijgbare steden: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Firenze, London, Madrid, Milano, New York, Paris, Roma, Venezia
– Ook verkrijgbaar: De Wereld puzzel (NL-ENG-FR) van 1000 stukjes (EAN code: 4260153691067 ) (ID: 9200000051344070 City Puzzle) Zal je straks ook opnieuw kleding bestellen in Welsumerveld ? City Puzzle Berlijn - Puzzel - 500 puzzelstukjes in Welsumerveld

Shoppen in Overijssel

Meestal wordt jouw artikel “City Puzzle Berlijn – Puzzel – 500 puzzelstukjes” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante toys Wereldkaarten in de streek van Olst-Wijhe (Nederland).

Waar? in Olst-Wijhe

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te vinden in Welsumerveld.


Er zijn tal van shops nabij Olst-Wijhe.

Vaak zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.cjg-maasgouw.nl City Puzzle Berlijn - Puzzel - 500 puzzelstukjes in Welsumerveld