Chalet Playhouse & 2-Swing – Speeltoestel Schommelset – Met Glijbaan – Fuchsia (Hurdegaryp / Hardegarijp) ☆☆

Chalet Playhouse & 2-Swing - Speeltoestel Schommelset - Met Glijbaan - Fuchsia in Hurdegaryp / Hardegarijp

Het kinderspeeltoestel Jungle Chalet doet denken aan spannende avonturen in de Zwitserse Alpen met een imposante vorm en een variƫteit aan stimulerende bezigheden. Het open balkon is perfect voor zonnig weer terwijl de Fun Phone, Bucket en stuurwiel zorgen voor de nodige afwisseling bij het spelen. De kleurrijke glijbaan is heel handig als je bijvoorbeeld haast hebt om naar buiten en de piste op te gaan. Een meeslepend kinderspeeltoestel met houten dak en een stahoogte van meer dan 160 cm.

Als spannende grot, een directeurskantoor of een hutje op de hei, de Playhouse Module zorgt voor een complete metamorfose van de ruimte onder de speeltoren. Gebaseerd op het ontwerp van een knus houten kinderhuisje geeft deze module een gezellig binnengevoel tijdens het spelen in de gezonde buitenlucht. De Playhouse Module neemt geen extra tuinruimte in om onderdeel van je buitenspel te worden.

Deze Swing Module is een van de meest populaire schommels voor in de tuin en geeft veel speelplezier; kinderen zijn dol op schommelen want het voelt als vliegen. Je kunt je favoriete mix van schommel accessoires samenstellen, bijvoorbeeld de Sling Swing, Monkey Bar of Twist Disk. Deze schommel voor in de tuin is ontworpen om de aantrekkingskracht van elke speeltoren te vergroten en zorgeloos ritme en coƶrdinatie te oefenen. (EAN code: 8714579012846 Ter voorbereiding op de komende skivakantie wordt alleen maar beter met deze Chalet playhouse & 2-Swing X’tra. Bekijk onze Jungle Gym Speelsets voor kinderen.) (ID: 9200000057722143 Jungle Gym) Zal je straks ook opnieuw klus gerief kopen in Hurdegaryp / Hardegarijp ? Chalet Playhouse & 2-Swing - Speeltoestel Schommelset - Met Glijbaan - Fuchsia in Hurdegaryp / Hardegarijp

Shoppen in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Chalet Playhouse & 2-Swing – Speeltoestel Schommelset – Met Glijbaan – Fuchsia” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys in de regio van Tytsjerksteradiel (Nederland).

Bestellen? in Tytsjerksteradiel

Er zijn veel opties om artikelen aan te schaffen in Hurdegaryp / Hardegarijp.


Er zijn veel winkels nabij Tytsjerksteradiel.

Misschien zul je het ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.cjg-maasgouw.nl Chalet Playhouse & 2-Swing - Speeltoestel Schommelset - Met Glijbaan - Fuchsia in Hurdegaryp / Hardegarijp