BULL’S BARRACUDA 90% Tungsten dartpijlen – 24 gram (Sint-Baafs-Vijve) ▷

BULL'S BARRACUDA 90% Tungsten dartpijlen - 24 gram in Sint-Baafs-Vijve

24 gr | Steeltip dartpijl | 3 stuks in verpakking

Deze indrukwekkende BULL’S Barracuda dartpijlen zijn erg populair onder de gevorderde spelers. De pijlen zijn gemaakt van 90% Tungsten. Door de 90% tungsten is de barrel erg dun en biedt deze een perfecte balans. De pijlen zijn erg populair dankzij het overweldigende en krachtige uiterlijk van de barrel. Deze dartpijlen maken gebruik van een stevige knurling grip. In tegenstelling tot goedkopere pijlen met een knurling grip, slijt de grip bij deze pijlen niet weg dankzij de hoge hoeveelheid tungsten. De dartpijlen zien er erg opvallend uit door de zilveren barrel en de naadloze overgang op de blauwe aluminium shaft. Deze dartpijlen zijn beoordeeld met vijf sterren door het officiële BULL’S testpanel.

Deze BULL’S Barracuda dartpijlen zijn gemaakt van 90% Tungsten. Door de medium aluminium shafts ontstaat er een erg prettige balans in deze dartpijl. Deze blauwe aluminium shafts van het merk Bull’s zijn 45 millimeter lang (gemiddeld) en zijn gemaakt voor een stabiele worp. Aluminium shafts zijn erg stevig en deze gaan daarbij ook erg lang mee. Dit komt onder andere omdat de shaft hierdoor minder snel zal verbuigen. Ondanks dit stevige materiaal zijn flights wel eenvoudig te bevestigen en trillen de shafts niet snel los. Het darts merk Bull’s staat bekend om de goede kwaliteit en deze shafts gaan dan ook erg lang mee.

De BULL’S POWER flights van deze dartpijlen zijn 100 micron dik. Deze transparant-blauw gestreepte flight heeft een strak uiterlijk en maakt gebruik van een ‘standaard’ vorm. De 100 micron dikte zorgt voor een hoge duurzaamheid. Wil je de duurzaamheid van je pijlen verbeteren? Kijk dan ook bij de flightprotectors!!

Tenslotte wordt er ook nog een handige BULL’S hardcase meegeleverd. Zo kunt u uw pijlen nog gemakkelijker en veiliger meenemen! De pijlen zitten hierin veilig vastgeklikt. Deze kunnen dus niet snel beschadigen wanneer de pijlen in de plastic hardcase zit geklikt. Natuurlijk kun je deze dartpijl uitbreiden met nieuwe flights en shafts!! De dartpijlen zijn te verkrijgen in 22, 24 en 26 gram.

(EAN code: 8719075940464 ) (ID: 9200000073071116 Bull’s) Ga je straks ook opnieuw make up bestellen in Sint-Baafs-Vijve ? BULL'S BARRACUDA 90% Tungsten dartpijlen - 24 gram in Sint-Baafs-Vijve

Shoppen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw goed “BULL’S BARRACUDA 90% Tungsten dartpijlen – 24 gram” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante sto Dartpijlen in de streek van Wielsbeke (België).

Online in Wielsbeke

Er zijn veel opties om items te bestellen in Sint-Baafs-Vijve.


Er zijn tal van shops nabij Wielsbeke.

Vaak kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! cjg-maasgouw.nl BULL'S BARRACUDA 90% Tungsten dartpijlen - 24 gram in Sint-Baafs-Vijve