Breiwol Catania klassiek kleur (Dokkum) ☆☆☆

Breiwol Catania klassiek kleur in Dokkum

Catania is een garen van hoge kwaliteit, gemaakt van speciaal behandeld, gekamd katoen. Het glanst mooi en is fris en aangenaam om te dragen. Je vindt het in massa’s verschillende trendy kleuren, en je kan het met een gerust hart veelvuldig wassen. Vooral voor dunnere, lichtere stuks is dit een gedroomd materiaal. Je kan er ook schattige amigurumi’s of granny squares mee maken.

– 100% katoen.

– Naalddikte 2,5 – 3,5 mm.

– Haken en breien.

– Om de kleurvastheid te garanderen is het belangrijk dat de aangeraden wastemperatuur van 40° gerespecteerd wordt. Niet warmer, maar ook niet kouder.

50g – 125m

(EAN code: 2000003250936 ) (ID: 9200000055618842 Schachenmayr) Ga je binnenkort eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Dokkum ? Breiwol Catania klassiek kleur in Dokkum

Webshops in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Breiwol Catania klassiek kleur” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Breiwol & -garen in de streek van Dongeradeel (Nederland).

Bestellen? in Dongeradeel

Er zijn verschillende opties om items te zoeken in Dokkum.


Er zijn veel shops nabij Dongeradeel.

Meestal kan je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.cjg-maasgouw.nl Breiwol Catania klassiek kleur in Dokkum