Boeddha Shakyamuni onder Bodhiboom (Oude Pekela) ☆

Boeddha Shakyamuni onder Bodhiboom in Oude Pekela

Shakyamuni Boeddha beeld – zittend onder de Bodhiboom –

Shakyamuni Boeddha symboliseert de verlichte kwaliteit van de geest, die alle levende wezens kunnen realiseren. Hij symboliseert ook alle eigenschappen die men maar kan bedenken in een volmaakte zuivere vorm. Door training van de geest kunnen tekortkomingen van het menselijke bestaan worden overwonnen en wat overblijft is de verlichte kwaliteit van de geest. Iedereen kan dat bereiken – dat heeft Sakyamoeni Boeddha aangetoond en doorgegeven. Zijn afbeelding is dan ook zeer populair en wordt veelal gebruikt om zich deze verlichte eigenschappen te herinneren en te ontwikkelen.
In veel huizen vindt men tegenwoordig een meditatieve plek met een favoriet boeddhabeeld, met er omheen bloemen, kaarsen, geuren en afbeeldingen van dierbaren. Het is de plek waar men dagelijks even tot bezinning komt en mediteert.
Materiaal: messing (EAN code: 8719075391181 ) (ID: 9200000056897125 Yogi & Yogini) Ga je straks ook opnieuw parfum aanschaffen in Oude Pekela ? Boeddha Shakyamuni onder Bodhiboom in Oude Pekela

Online in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “Boeddha Shakyamuni onder Bodhiboom” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante toys Decoratiematerialen in de streek van Pekela (Nederland).

Waar? in Pekela

Er zijn verschillende opties om koopwaar te zoeken in Oude Pekela.


Er bestaan tal van winkels nabij Pekela.

Vaak kan je het ook online bestellen, bv. via bol !! WWW.cjg-maasgouw.nl Boeddha Shakyamuni onder Bodhiboom in Oude Pekela